Algemene voorwaarden

Aan deze super vette Rockabilly shop zitten ook wat algemene voorwaarden vast om alles en iedereen tevreden te houden. Je mag het altijd doorlezen of je bladert het door wanneer je met wat vragen zit en verlegen bent om deze via het contact formulier te stellen.

Gegevens

Wild Heart Clothing is onderdeel van Wild Heart t&m (tattoo&more). Wild Heart t&m is gevestigd op  Molenstraat 1 te Vianen. Kvk nummer: 50349570, Btw nr: NL001175258B1, info@wildheartclothing.nl

 

Betaling

Wij accepteren alleen betalingen via IDEAL. Paupal of via bankoverschrijving. Als u gebruik maakt van internetbankieren ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u gemakkelijk met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betaling via Bankoverschrijving vindt plaats door middel van een mail met daarin de gegevens voor de betaling. De klant geeft Wild heart Clothing toestemming om alle handelingen te verrichten die nodig zijn om betaling te laten plaatsvinden op de door de klant gekozen betalingswijze.

 

Toepasselijkheid

  1. Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website www.wildheartclothing.nl, zijn bij uitsluiting van eventuele andere Algemene Voorwaarden deze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing.
  2. Het doen van een bestelling geschiedt onder aanvaarding van de toepasselijkheid van deze Voorwaarden.
  3. Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken. Indien van een onderdeel van deze Algemene Voorwaarden wordt afgeweken, blijven de overige bepalingen onverkort van kracht.

 

Prijzen

De prijs van het artikel wordt inclusief btw getoond. Bij het tonen van de winkelwagen wordt de totaalprijs getoond inclusief de verzendkosten. De kosten van het verzenden van een bestelling zijn standaard 4,50 euro binnen Nederland en België. Buiten NL en België kunnen de prijzen van verzenden afwijken. 

 

Overeenkomst

Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat de klant akkoord gaat met de gemaakte bestelling gedaan op wildheartclothing.nl.  Wildheartclothing.nl is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

Een bestelling gedaan via social media geldt ook als een geldige overeenkomst en daarbij heeft Wild heart t&m het recht om u te mogen factureren. 

 

Klachten

Mocht je klachten hebben over de levering van je bestelling of over een artikel wat is geleverd, neem dan ten alle tijden contact met ons op. Klachten over het artikel waardoor deze niet meer gedragen kan worden, kunnen tot maximaal  3 maanden na aanschaf van het artikel worden geretourneerd in overeenstemming met Wild Heart Clothing. Bij klachten zullen wij onze uiterste best doen deze zo goed mogelijk op te lossen.

 

Levering

Wild Heart Clothing streeft er naar om je bestelling binnen 1 - 3 werkdagen te leveren.

Binnen Nederland  rekenen wij 4,75€ verzendkosten per bestelling, andere landen kunnen variëren in kosten.

Boven een bedrag van 75€ is de verzending gratis.

Wij versturen je bestelling via DHL inclusief track&trace code.

 

Retourneren

Wellicht had je de pagina al gelezen over verzending en retourneren, mocht je deze ontgaan zijn hierbij de regels van het retourneren.

 

Retourneren

 

Is het toch niet je model, of had je liever  een andere kleur gewild? Geen probleem!

Voor een goede retourzending vragen wij je het retourformulier in te vullen op de site.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, gaan wij er meteen mee aan de slag.

Retourneren in de winkel is ook mogelijk, neem de factuur mee voor het bewijs, 

 

!! Vergeet niet de track & trace te vragen en deze aan ons door te geven. 

 

Belangrijk te weten voor het retourneren: 

  • Terugsturen uiterlijk binnen 14 dagen
  • Het artikel dient in originele staat van verzending te zijn en ongedragen, ongebruikt en zonder parfum- en of sigarettenlucht of andere sporen van dragen.
  • Labels dienen aangehecht te zijn.
  • Schoenen kunnen binnen worden gepast, eenmaal buitenshuis gedragen kan het niet meer retour worden genomen.

 

Na ontvangst van je retourzending ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin uitleg over de afhandeling van je bestelling.

Als alles in goed orde is ontvangen, zullen wij bij ruiling het gewenste artikel opsturen of bij retournering het factuurbedrag terugstorten*

*Bij ontvangst van de retourzending wordt het bedrag van het betreffende artikel teruggestort of als alles terugkomt, maken wij het gehele factuurbedrag over. Indien het een ruiling betreft, wordt het nieuwe artikel kosteloos opgestuurd. 

*Indien de retourzending niet wordt geaccepteerd, kunnen wij het geld niet terugstorten en nemen wij ook contact met u op voor verdere afhandeling hiervan.

 

 

Communicatie 

Wij streven ernaar zo open en snel mogelijk met de klant te communiceren. Dit doen wij bij de bestelling, levering en de retour afhandeling van een bestelling. Wij communiceren via het contactformulier of via Info@wildheartclothing.nl

Indien de communicatie van social media is gegaan, zullen wij ook via deze weg u contacteren.