Wild Heart t&m

Op 1 April '21 hebben wij de deuren van Wild Heart t&m de winkel geopend! Vanaf heden zijn wij te vinden op molenstraat 1 in Vianen Ut. Een uniek pand met een uniek concept!

 

Rock 'n Roll is in de jaren '50 uitgegroeid tot een iconisch tijdperk die tot op heden nog steeds aanwezig is. Van  de classic Polkadots tot de stoere  Pin Ups , van mannen in pak tot sleutelend aan je Hot Rod, ze hebben allemaal wat gemeen: Muziek. en de levensstijl.

 

Wild Heart t&m verkoopt niet alleen Fifties, Rockabilly en Rock 'n Roll kleding en accessoires, maar is ook een plek waar je thuiskomt. Of je nou kleding komt passen, Lp's komt uitzoeken of even hoi komt zeggen, je bent altijd welkom!

 

De muziek staat altijd  aan en bij de Tiny Tiki bar kan je lekker een bakkie komen doen.

Tot snel!

Wild Heart t&m

Molenstraat 1

4132 VA Vianen Ut

info@wildheartclothing.nl

+31 6 82 95 58 12

Openingstijden

di t/m vrij  11-17

zaterdag   10-17

The Story 

 

Wild Heart t&m is ontstaan uit een voorliefde voor de jaren 50.

Mijn naam is Susan en ik ben de eigenaresse van Wild heart t&m. Na jaren in de evenementen branche te hebben gewerkt als ontwerper en techneut, kwam daar in het jaar 2021 een grote verandering in. We kregen in 2020 te maken met een pandemie die de hele wereld even stil deed staan. In deze periode is de passie voor de muziek en de levensstijl van de jaren 50 alleen maar sterker gegroeid en besefte ik dat het tijd was om van mijn passie mijn werk te maken. Er kwamen nieuwe uitdagingen op mijn pad en ik besloot het idee van een winkel te beginnen dan ook te realiseren. Doordat de lockdown het land voor een lange periode stil legde, is Wild Heart t&m eerst begonnen als webshop en later is op 1 april 2021 de winkel Wild Heart t&m geopend. Een jaren 50 geïnspireerde  winkel met een combinatie van kleding met muziek en een hoop gezelligheid. Het is een winkel geworden waarin iedereen zich welkom voelt en waarin je je eigen stijl kan ontdekken. Of het nou gaat om muziek of kleding als Lady, Gent, Name it of Kat ben je altijd welkom.

 

Wild Heart t&m is pas net begonnen en zal nog lang doorgaan. Je kan de winkel vinden in het historische Vianen of op evenementen.